Post by pandtenpowollta on Mar 16, 2022 8:38:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Jetski 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Jetski 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب برای primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Jetski 2 2022 version ▞▞▞
سازندشخیلیعاشقالمن۳باررفتمدوبارهامدکیسکشدیوسهایعاشقالبیشرف.
Talking Tom Jetski 2 Diverse gtum
Talking Tom Jetski 2 Boshqalar tpg
Learn and Write Arabic Alphabet Educación dbas
Talking Tom and Friends آماده مسابقه با جت اسکی شوید! هنگامی که مخالفان خود را به چالش می کشید ، جزایر گرمسیری را کاوش کنید. از موانع دوری کنید و سکه جمع
بازی بسیار خوبی است که می توانید با دوستان بازی کنید
هنوز نصب نشده اما خوب به نظر میاد
Talking Tom Jetski 2 Casual ctj
با را نمی یاد😠😤😠😤😠😤😠😤😠😤😠
من نمی خواهم به این بازی امتیاز 1 ستاره بدهم، حتی چون اولین بار که آن را دانلود کردم خیلی دوستش داشتم، سپس وقتی کل آن را کامل کردم، آن را حذف کردم، سپس الان دوباره آن را دانلود می کنم، خیلی تبلیغات زیادی بین مسابقه به من دارد. من خیلی از این موضوع عصبانی هستم و می توانم اسمش را بگذارم که فکر می کنم مانند پاهای چسبنده است و الان دارم آن را حذف می کنم 😡😡😡😡😠
این بازی عالیه حتما نصب کنید من روزهایی که حوصلم سر میره این برنامه حوصلمو سر نمیبره وقتی میرم داخل بازی 😹 عالی عالی 😍⚘🍉🌸 حتما حتما نصب کنید 🌸😚👻👭😇 من الینا جوانمرد هستم😏😏😐😐 📚
خوب 👍 هیچ اشکالی ندیدم، اما می خواهم یک ویژگی اضافه کنید که به جت اسکی ما قدرت می دهد و باید نقشه های جدید اضافه کنید
Talking Tom Jetski 2 Casual ctj
خیلی خوب بود بازیکن
Talking Tom Jetski برای
بازی عالی هست لطفاً نصف می کنید بلد نیستید اما به مرور زمان یاد می گیر
این بازی حاوی تبلیغات بسیار زیادی است. من به دلیل آن حذف نصب کردم
خوبه چرا بچه گونه شده؟قبلا بهتر بود😶الان حوصله سربر و بچه گونه تر شده😒
تبلیغات پاپ آپ بسیار زیاد. آیا این یک بازی کودکانه است یا یک طرح بازاریابی؟
بعد از 2 روز بازی متوجه شدم که بسیار خسته کننده است و این یک بازی بسیار کوتاه در روز سوم است که من در آخرین سطح هستم. حوصله سر بر
عالی فقط یک مشکل داره اون هم این که از آدم هاش باز نمیشه ولی باز عالی خیلی خیلی
خوبه ولی خوب نیست
در واقع بازی خوبی است، اما من فکر می کنم، آیا می توانید چند لباس برای تام، آنجلا، هنک، بن و جینجر بپوشید؟ چون فکر می کنم کسل کننده است، اما در واقع کمی خوب است! ممنون از سخنرانی و فراموش نکنید که این کار را انجام دهید! آپدیت را خواهم دید. خداحافظ
بازی 👍👍👍 است اما تبلیغات بسیار زیاد است 😖لطفاً کاری در مورد آن انجام دهید.
بازی الکتریکی با برای نصب در بازی دیگر مجبور شدم حذف کنم
سلام❣️ این بازی خیلی خوبه👌 بهتون پیشنهاد می کنم نصب کنید🌹 ممنونم از سازنده این بازی☘🍃 اسم من کلویی هست💕
بازی خوبیه مثل مسابقه ی جهانی که رتبه ای است
بازی عالی هست ولی برای من اصلی برنده نمیشه😭
حجم بازی خیلی زیاده، باطری موبایلم رو زود خالی کرد،وقتی وصل به اینترنت باشی تبلیغات زیاد اذیت میکنه. گرافیک پایینه ! فقط برای بچه ها خوبه 😊
خیلی بازیش چرت بود همیشه هنگ می کرد
این بازی واقعاً خوب است فقط با نصبی که می دانید! اول نصبش میکنم مشکلی نداره ولی برادرم حذفش میکنه بعد وقتی میخوام دوباره نصبش کنم نمیتونم. بعد دوباره امتحانش کردم تا الان!! نمی دانم بعدش چه خواهد شد. خواهش می کنم... این مشکل رو حل کن...!!!😆😇😢😭
بازی بسیار بدی است که هیچ دکمه سریعی ندارد بنابراین من دو ستاره می دهم
۳تقتبیاتفلن
گرافیک به اندازه گلد ران و هیرو داش خوب نیست
سلام امید وارم همه خوب باشید ❤❤ من این باژی را بسیار دوست دارم و جذاب هست و من بیشتر بازی های تام رو دارم و پیشنهاد میکنم نصب کنید. و لطفا الکی نگید که مرینت هستید. با تشکر پرنیان مرادیان هستم .😉😉
Talking Tom Jetski 2 Diverse gtum
Talking Tom and Friends - Wikipedia
تبلیغات خیلی زیاد اما بازی عالی است برادر بازی خوبی است اما تبلیغات بسیار زیاد
این بازی بدترین بازی همیشه و همیشه است و دارای تبلیغات بسیار زیادی است که بسیار دیر به پایان می رسد. من نمیخواستم به این امتیاز بدم و حتی 1 ستاره هم نمیخوام بهش 0 ستاره بدم 😡😡😠😡😠
من عاشق این بازی هستم که به تام بیبی تام میگویم، زیرا از نظر خوبی شبیه یک نوزاد به نظر میرسد. تام عزیزم خیلی بامزه است من فقط عاشق این برنامه هستم. زیبا و خنده دار است. من مسابقه دادن برای بدست آوردن شخصیت را توصیه نمی کنم. اما به هر حال این بازی زیبا و سرگرم کننده است. من از اینکه مردم می گویند تبلیغات خیلی زیاد است متنفرم! خیلی خیلی آزار دهنده است!!!!