Post by pandtenpowollta on Mar 16, 2022 8:41:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ An Odyssey: Echoes of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ An Odyssey: Echoes of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за издржљивост генератора ▞▞▞
▞▞▞ An Odyssey: Echoes of War 2022 version ▞▞▞
Волим грчку митологију! Шанса да направим свој мит је била сјајна!
Игра је прилично добра и има вредност реприза. Рецензија са једном звездицом која је дата је једноставно глупа, јасно је да недавно нису играли ниједну игру.
Потпуно задивљујуће
Spiele für 2 3 4 Personen Simulation ful
Ово је супер
било је неких принудних избора, али то није одузело много од мог уживања у игри сјајан посао 👍👌
Заиста сам уживао у причи. Међутим, волео бих да постоји нека врста водича или тако нешто јер морам да знам како да добијем добар срећан крај. Понављао сам сатима у нади да ћу имати срећан крај, али све што сам добио су биле лоше и помало незадовољавајуће.
Докажите се боговима и заузмите своје место у пантеону као бог....... ОВА ИГРА НЕМА НИКАКВОГ СМИСЛА, МОЈ ЛИК ЈЕ ЗЕВСОВА ЋЕРКА У ИГРИ, ПА ЈА САМ ВЕЋ ТЕХНИЧКИ БОЖЕ ПА ЗАШТО НИСАМ ЈА ИЛИ МОЈ СИН БОЖИЈИ😐😑, ИАКО ЈЕ МОЈ СИН ИМА ЉУДСКОГ, ЗАВИСИ КОЛИКО ЈЕ БОЖИЈА КРВ У МОМ СИНУ, ОН ЈЕ ЈОШ БИО ДУГОВЕЧАН
Све у свему, било је у реду. Мени се чини да не вреди цене (барем у ЦАД). Деловало је на краћој страни и иако је било неке вредности реприза, нисам осећао жељу да је много понављам, тј. није ме повезао са многим другим могућностима нити прича. Чини се веома утопљеним у оригиналне митове, и иако је то кул, чини се помало затеченим и за оне који познају митове, већ могу да предвиде скоро све наредне догађаје.
Иммерсиве
Иако сам прилично уживао у стилу писања, осећао сам да је прекомерна употреба модерног морала и менталитета дозволила да толико тога што је Одисеја прође кроз пукотине.
Увек сам уживао у избору игара и њихових књига, али волео бих да знам колико поглавља има, па знам колико купујем
У реду је. Ако сте икада читали Одисеју или сте били упознати са неком грчком легендом, она је прилично предвидљива. Ово је у реду, јер то користи као позадину за постављање света. Међутим, ово је мач са две оштрице, као да нисте упознати са овим легендама, можда сте изгубљени у томе ко су одређени ликови и шта се тачно дешава у свету. Све у свему, у реду је. Вредност понављања за мене не постоји
An Odyssey: Echoes of War Nuotykių epew
Нигде у опису не пише да је ова апликација закључана иза платног зида док наравно не преузмете и прочитате само прву страницу коју видите да су прва 3 поглавља бесплатна. Натерали сте ме да преузмем узалуд, даћу вам ништа рецензију.
Само ме је дирнуло у срце.... Остао сам без речи.
Његова сјајна игра. Волим једноставну и прецизну причу. Али мислим да је недостатак мог лика и интеракције његовог Бога оца био један од разлога зашто сам дао 4 звездице. Нажалост, идеја о мом лику може имати олимпијског Бога, јер је отац био довољан да ме излуди. Али слаба интеракција ме је разочарала.
Заиста добра игра, иако бисте требали додати више избора за побожног родитеља
Заиста сам уживао у овој игрици! Крај који сам добио је био прилично тужан, али ја волим тужне завршетке, тако да ово дефинитивно није негативно за мене. Још не могу да кажем о могућности поновног играња, иако постоје различити завршеци, па ћу покушати више. Налази се на краћој страни, где осећам да можда цена не задовољава ову, али ипак, свеукупно сјајну причу.
Мех
Тако да тек почињем да читам ово и упозорење у почетку изгледа нормално, али ... па ћете сви видети
Ј'аиме теллемент ле јеу. Лес персоннагес ет л'интригуе онт ете биен ецритс.
Не могу рећи да ми се допало. Крај је био превише благ, прича прекратка, а судбина увек запечаћена. Шта год да урадиш, Посејдон ће навући свој гнев на тебе, жена и дете ће ти умрети, остаћеш сам на пустом острву, а ћерка ће те оставити и отићи на своје путовање, а да те није ни погледала двапут . Не могу рећи да ми се допало. Али добро. Био је то добар убица времена.
An Odyssey: Echoes of War ایڈونچر nxtu
Ово је срање, покушао сам све да вратим свој лик и њену екипу кући. Ништа што сам смислио не ради, не могу да верујем да сам протраћио новац на ову железничку олупину
Добра прича, имала је атмосферу Илијаде, а да није била превише тешка. Могло је бити више романтичних опција, знам да то није сврха зупчаника, то је само моја лична преференција. Могућност поновног играња је довољна за један изразито другачији гамеплаи, други и трећи пут се неће толико разликовати, тако да осећам да је игра у целини могла да буде око 20% дужа, за ту цену.
Плати за игру...