(iOS) Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes hackovací hra (zvýšení mincí)
Mar 16, 2022 8:54:14 GMT
Post by pandtenpowollta on Mar 16, 2022 8:54:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovací hra (zvýšení mincí) ▞▞▞
▞▞▞ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes 2022 version ▞▞▞
Ve hře jsou chyby (modrá obrazovka), těšte se. Jinak je to úžasná hra.
Je to dobrá hra, ale bude opravdu dobré, když před skutečným poplachem na raketu přinesete výstrahu proti raketovému zámku, protože v tu dobu už bude příliš pozdě, to bude velmi užitečné
Dobrá hra, hra je dobrá a grafika je také docela dobrá. Ovládání letadla však není ve skutečnosti tak skvělé, lze provádět pouze velmi omezené manévry, které skutečně omezují hru. Potěšilo by nějaké další přizpůsobení, lepší ovládání a herní chat.
Zatím nejlepší hra 👍👍👍
Dotykové ovládání pro let je vynikající. Miluji tuhle hru. Ještě jsem neutratil ani desetník a ani nepotřebuji. Jen jedna věc....statistiky hráčů neexistují. Jako přes všechna zabití a úmrtí...a nižší hodnocení (zobrazí se 100 nejlepších hráčů, ale to je vše). Chtěl bych vidět světové žebříčky plus místní ..... skvělé létání.
Hratelnost je velmi dobrá. Postup je velmi drahý a peníze a body se vydělávají velmi pomalu. Řízení letu není dobré, bylo by lepší s řízením náklonu. Po několika dnech hraní se nyní hra během hraní neustále vypíná.
Tato hra je docela solidní, pohled z kokpitu a solidní množství letadel. Ovládací prvky sklonu a vybočení však nejsou realistické, jako je tomu u většiny uživatelského rozhraní. Je tu kuřátko s vyvěšeným štěpem, což zkazí hru. Celé uživatelské rozhraní vypadá spíše pro děti než realisticky a neexistuje způsob, jak vylepšit svá oblíbená letadla, stačí si kupovat lepší. Miluji A-10, ale je to na hovno. Potřebuje větší rozmanitost v letadlech hráčů oblíbených. Také zde nejsou žádné manuální manévry, pouze tlačítko. Doufám, že to změní vývojáře. Hodně štěstí.
Vaše hra je zatím jedna z nejlepších her. Nicméně to mám trochu proti hře. Za prvé, systém nabíjení raket je příliš pomalý, čímž dává ebemy výhodu nad hráčem. Zlepšete to prosím. Za druhé, jediná střela je velmi špatná v míření nepřítele. Ve většině případů se pohybuje špatným směrem. Zlepšit
Nejste schopni provádět pohyb o 360 stupňů, což vás omezuje na polovinu taktiky, díky které je vzdušný boj příjemný (žádné smyčky, zatáčky do U atd.). 1 hvězda, méně, kdybych to mohl dát.
Dobrá hra, ale je mnohem lepší, když mohou mít poslední kameru zabít nebo vypnout. A odhalte skóre pilota nebo každého týmu. Ale je to zábavná hra.
Tato hra je dobrá, má dobrou grafiku, ale z nějakého důvodu nejsem schopen roztočit kolo štěstí, prosím opravte to, ale celkově je dobrá. Opravte prosím problém s kolem štěstí
Grafika je dobrá, o tom není pochyb, ale po několika misích se to opakuje. Jak se v online režimech spojíte s přáteli... měl by existovat soukromý režim nebo tak něco... pokud jsem na to stále nepřišel. A jedna poslední věc... proč se harrier nemůže úplně zastavit na obloze... a stejně tak by se měl stát F35
Toto je nejlepší hra jako bojovník. Ale když tuto aplikaci aktualizuji a poté, co tuto aplikaci nemohu nainstalovat, nastal problém. Nemohu tento problém vyřešit.
Aplikace Epic Navrhuje přidat jednu další funkci Pls umožnit vytvoření účtu pomocí ID obchodu Google Play, které by umožnilo pokračovat tam, kde jste skončili, pokud jste hru jednou smazali, ale stačí grt.
Skvělá hra! I když nemá smysl, že abyste si mohli koupit nějaké letadlo, musíte si koupit to před ním, takže musíte také koupit každé letadlo, i když se vám nelíbí nebo chcete lepší. To je opravdu hloupé, měli byste si koupit jakékoli letadlo, které chcete. Ovládací prvky jsou dobré, ale jsou trochu příliš citlivé, pokud pro ovládání použijete náklon, musíte citlivost snížit na nulu, aby se letadlo nekývalo ze strany na stranu. Jinak je to dobrá hra
Super lítačka 👻
Je to opravdu zábavné a občas otravné, ale zábavné a mám rád i grafiku
Pěkná hra, ale je potřeba ji vyvinout a mít všechny věci v reálném plánu, ale nakonec je pěkná
Jedná se o vynikající aplikaci pro vzdušný boj pro ty, kteří si užívají adrenalinu leteckých psích zápasů. Udělejte si čas a naučte se ovládat své letadlo během psích zápasů. Nechybí ani zaměřovače SAM. Grafika je velkolepá. Hodně štěstí!!
Grafika této hry je příliš dobrá, je průměrně nejlepší. Vytvořte prosím režim přežití této hry. 😍😍
Aktualizujte zmeškané vertikální převrácení letadla, když se někdo přiblíží (zelený barevný kruh se neobjeví uprostřed obrazovky, když přijde varování) nevím, proč to deaktivujete. Nyní máme pouze 1 horizontální převrácení a čekání. Navíc zaměřování zbraně bylo lepší v předchozí aktualizaci. Hbitost (rychlost otáčení) je nyní velmi pomalá. Myslím, že ses popletl. Nepracujete na věcech, na kterých pracovat musíte. Jako podrobný scorecard, multiplayer s přáteli, hlasový chat se spoluhráči, profil hráče.
Nedávno jsem dostal nový telefon a mohu obnovit svou předchozí hru. I po použití mého kódu pro obnovení hry. To je velké zklamání vzhledem k tomu, že jsem za tuto hru utratil peníze.
Jaká úžasná hra, kterou jsem miloval fotbalovou hru na první dotek, od té doby, co spustili aktualizaci jejich je to hrozné a nepříjemné, tohle je moje nová rozlučka se ženami, které se stresují a střílejí donekonečna Nemám co bych si stěžoval, tato hra je skvělá👌
Je to dobrá a zábavná hra, ale má chybu, když chci použít jakékoli letadlo a začnu misi, hra se pokazí a letadlo se ani neobjeví a zamrzne, musím použít pouze první letadlo
Toto je dobrá hra na bojového pilota s několika závadami: Za prvé, když se pokoušíte vstoupit do živých zápasů, hra vám vždy neumožňuje vstoupit do zápasu. Za druhé, po několika vlnách, když hrajete v režimu přežití, jsou SAM pod zemí a nelze je zničit. To znamená, že musíte zápas ukončit. Za třetí, když zastřelíte posledního nepřítele, vaše letadlo bude pokračovat v letu, zatímco bude k dispozici 5 až 10 sekundové video posledního sestřelu. To by vám mohlo umožnit narazit do země. Můžete to opravit?
Chladný
Vždy se nechejte házet nepřátelskými letadly, takže vaše mobilita je tak omezená a vy prostě létáte v kruzích a snažíte se dostat za nepřítele a vypálit šťastnou střelu. Radarové zobrazení naštve typický displej mobilního telefonu, nedostatečné rozlišení k zobrazení polohy nepřítele.
Dobrá hra
Je to velmi dobrá hra, ale tuto hru jsem hrál před 2 měsíci, její grafika a ovládání nebo stabilita jsou velmi dobré, ale poté se ukazuje, že "chyba". nevím proč? Prosím opravte to.
Super a extra obyčejná hra ve srovnání s moderním válečným letadlem Je to vynikající úžasná hra, kterou jsem v akčních hrách nikdy nenašel
Mám tu hru rád a její ovládání je plynulé, jen to chce trochu práce, ale teď je to nejlepší
Úprava mé recenze. Bude lepší, když přidáte nastavení obtížnosti. Takže můžeme hrát hru zábavněji. Protože je to jako v Master Mode.
Hra je celkem OK. Ale nelíbí se mi ty hloupé waypointy, kterými musíme projet během hraní v kampani. Jaký smysl má ztrácet čas procházením těch modrých kruhů.
Немецкий язык за 7 уроков 教育 enw
Trochu základní ve srovnání s jinými hrami, které jsem takto hrál. Rozhodně prostor pro zlepšení. Ale zase by se to dalo říci o mých pilotních schopnostech
Pekna grafika a ovladatelnost.
Jsem bývalý stíhací pilot, takže jsem možná vybíravý, ale dynamika letu je hrozná. Trysku nemůžete zacyklit nebo přetočit – kromě podivného tlačítka, které se stočí a obrátí kurz o 180 stupňů. Vypálil jsem raketu, která vypadala jako AMRAAM, na malé tryskové letadlo protivníka. Byl to přímý zásah přímo do výfuku. Pak jsem vystřelil další. A další. A další a další. Nakonec to malé tryskáč, vypadalo jako A4, ale nevím, co to mělo být, explodovalo. Chci takový tryskáč. 5!!!
Celkově je to velmi dobrá hra. Má pěkné ovládání a grafiku. Ale kdyby byl k dispozici i multiplayer s přáteli, bylo by to lepší.
Výherní kolo nefunguje. A můj kód pro obnovení hry nefunguje. Jinak ovládání a akce dobré.
Super všem doporučuji....
Dobrá hra; nehratelné na lvl 20. Strávil jsem spoustu času, než se dostal na lvl 20, nyní hra nezůstane otevřená, když otevřu kampaň. Smazáno.
Mohlo by to být lepší, miloval jsem to dříve, ale ztratil jsem zařízení. Vrátil jsem se a OVLÁDÁNÍ BYLO TAK HROZNÉ, dřív to tak nebylo. Tuto hru jsem předtím absolutně miloval a dokonce jsem strávil nespočet hodin snahou získat spoustu věcí, které se mi líbily. Opravte prosím ovládací prvky a já jej přeinstaluji a nechám hodnocení 5 hvězdičkami.
Tato hra je to nejlepší, co má ze skutečného života, jako kdybyste ve skutečnosti bojovali nebo řídili letadlo ve skutečném životě
Tohle je skvělá hra, myslím, že by tam měli přidat nějaké útočné helikoptéry, když útočíte na pozemní základny, ale celkově asi hodíte pár stealth letadel, ale přesto je to dobrá hra.
Dobrá grafika a dobrá hratelnost. Velmi návykové.....ale měním své hodnocení, protože se cítím podveden. Koupil jsem si 5 supportů, abych pomohl, ale dostal jsem jen jednoho zbytečného „Davida“, který nepodporuje, nechává celý boj na mě. Jak hrozný je to pocit. Získat peníze ve hře není tak snadné. Ale kdykoli si koupím podporu a je mi naúčtováno, dostanu pouze 1 zbytečného Davida. Opravte to nebo buďte k hráčům upřímní a získejte 5 ⭐
Potřebná plná podpora ovladače...je v pořádku pouze na dotykové obrazovce.
Jsem opravdu smutný z vaší hry, úspěšně jsem hrál 5. sektu kampaně, ale nedovolili jste mi přejít do 6. sekty kampaně, !!!!!!abych věděl, že mám cenu 15 orlí stíhačky 400 000 kousků zlata, čekalo se hodně, ale na naše dotazy vám nezáleželo, odinstaluji to bez lítosti
Je to velmi dobrá online bojová hra. Obsahuje mnoho tvarů Z a map. Je to nejlepší vzdušná bojová hra, jakou jsem kdy hrál. Já 🧡 hru
Nejnovější verze 2.57 je příliš špatná aktualizovaná verze. V této verzi, když na vás někdo zaměří svůj cíl, není možné se od jeho cíle odemknout. Ve staré verzi byla možnost k dispozici. Proto snižujem hodnocení své recenze. Prosím přidejte tuto možnost.