Post by pandtenpowollta on Mar 16, 2022 9:00:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tales of the Orient: The Rising Sun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tales of the Orient: The Rising Sun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk žetonu ▞▞▞
▞▞▞ Tales of the Orient: The Rising Sun 2022 version ▞▞▞
Tas tiešām ir jautri! Es tikai vēlos atgriezties un pārtaisīt līmeņus! Izņemot to, tas ir lieliski!😁✌
Diezgan laba spēle.
Es izbaudu šo spēli
Skaista grafika skaista mūzika, ko varu spēlēt ar savu ātrumu, un man nekas nav jāpērk, ja nevēlos spēlēt visu spēli skaists darbs Dev
Lieliskajai spēlei vajadzēja mazliet, lai pierastu pie spēles, bet tagad tā ir pārsteidzoša spēle
Relaksējoša
Labi
Sākumā man likās, ka tas būs garlaicīgi, bet, ejot tālāk, tas bija ļoti jauki un jautri😄
Nevar spēlēt
Ikonas ir pārāk mazas. Garlaicīgi.
Diezgan atkarību, bet ļoti grūti redzēt, jo attēli ir pārāk mazi, pat ja tie ir palielināti.
Nav jāgaida dzīvība vai enerģija. Jūs varat spēlēt, kad vien vēlaties.
I the game.but divi daudz popup.
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Simulasi wcq
Lieliska spēle. Patīk dažādi veidi, kā jūs varat spēlēt.
Mani interesē, kas notiks tālāk, tā ir lieliska spēle
mīlu šo spēli!
Spēle ir nedaudz aizraujoša
Lieliska spēle.
Jauka laika tērētājs. Puzles ekrāna izmēra dēļ tas ir labāk piemērots planšetdatoram, nevis tālrunim, taču tā ir jauka spēle.
Ļoti aizraujoša spēle, izņemot bezjēdzīgo ciemata veidošanu, taču tā ir lejupielādes vērta!Ja jums patīk stratēģiskās spēles 3 spēles, šī ir paredzēta jums, nevis bezjēdzīgam, piemēram, dārgakmeņiem, bet gan stratēģiskas, piemēram, dārgakmeņu meklējumiem un kara dārgakmeņiem (tomēr bez RPG)
Tas rada atkarību, un jūs patiešām iesaistāties spēlē
Man patīk šīs spēles atmosfēra, patika arī datorā, tagad spēlēju pa telefonu. Reklāmas netiek vardarbīgi parādītas pēc katra līmeņa, un arī nav pārāk dārgi maksāt par bezreklāmu.
Man patīk šī spēle. Man arī ir steam
Viena no izgudrojošākajām un skaistākajām spēlēm, ko esmu redzējis ilgu laiku. Mūzika ir ne tikai skaista, bet arī skaista, un spēle ir patiešām novatoriska. Mākslas darbs.
Ļoti labi
Сказки Востока: Восходящее Солнце Головоломки yvz
Man ļoti patīk. Vienīgais, kas mani traucē, ir tas, ka, pieskaroties ekrānam, tas nenonāk tur, kur es to vēlos.
Lieliska spēle, skaisti foni. man patīk spēles, kurās ir skaidrs un konkrēts mērķis un tam atbilstoša atlīdzības sistēma, un šī spēle dara tieši to 😊👍
Interesantas sakritības iespējas
Man patīk mākslas darbs, un spēle nesteidzina tevi pabeigt tik ātri kā lielākajai daļai, kā arī tev Karloss, ja tev vajag
Laba spēle. Atjaunināt?
Tagad nevar apiet reklāmas opciju ekrānu, nerestartējot spēli, neesmu apmierināts
Interesanti...
Pirmo reizi atverot šo ikdienišķo spēles 3 spēli, tiek palaista 30 sekunžu reklāma? Un tikai mača 3 spēlei? Nedomājiet. Atinstalēta.
Jums ir apnicis, ka jums ir jāmaksā, lai noņemtu reklāmas, kas sabojā spēli, parādoties ik pēc piecām sekundēm, pretējā gadījumā tā ir jauka spēle.
Fantastiska spēle ar lielu prieku to spēlē
Lieliska spēle patiešām patika spēlēt
Jautrs un ātrs temps, daudz dažādu izkārtojumu. Reklāmas nemaz pārāk netraucē
Jautri spēlēt
Daudz jautrības. Nav lēns kā dažas spēles.
Fokuss
Kopumā tas ir labs veids, kā pavadīt laiku
3. spēle, atjauno ciematu. nav tava parastā mača spēle. Tam ir ļoti interesanti spēles aspekti. ne tik daudz bērnu spēle, cik vairāk pieaugušo līmenī. Ne pārāk jauki. Nav reklāmu! Vienmēr laba "iet uz" spēle. Pateicoties izstrādātājam. cilvēki!
Ace spēle paiet dažas minūtes, bet ne tik vilinoši, pagaidām pārāk viegli. Lieliska grafika un jauka prezentācija.
Pagaidām jautri...😅
Jauks pavērsiens saskaņošanas spēlē. Grafika ir ļoti jauka.
Esmu divas reizes mēģinājis lejupielādēt šo lietotni, un tā nedarbojas, tā sasniedz 75 procentus un vienkārši apstājas! Nepavisam nav laimīgs! 🤐 Vairāk nemēģināšu un neieteikšu saviem draugiem vai ģimenei!
Spēle ir pārāk maza. Pēc katras spēles jūs saņemat sludinājumu. Vai nu jūs maksājat, lai noņemtu reklāmas un šķielētu ar nelielu dēli, vai arī jūs nemaksājat, spēlējat uz neliela galda un saņemat reklāmas kā trakus.
Skaists mačs 3.
Vairāk zvaigznes, ja es varu spēlēt!! Spēle izskatās lieliski! Ļaujiet man spēlēt!
Pagaidām diezgan labi lol