Post by pandtenpowollta on Mar 16, 2022 9:06:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Immortal Rogue ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Immortal Rogue IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ gra hakerska (więcej monet) ▞▞▞
▞▞▞ Immortal Rogue 2022 version ▞▞▞
Sterowanie nie jest świetne ani nie jest pewne, dlaczego, ale pojawia się opóźnienie słowa, gdy chcesz zaatakować.
Ta gra jest niesamowita !! To jak hiperświatła włóczęga i wampir maskarada zmieszane razem na telefon komórkowy.
Kiedy zobaczyłem tę grę, wiedziałem, że jest dla mnie, gra w stylu rouge z opcjami jest dla mnie idealna, załadowałem ją i zawiesiła się tylko 1-3 razy przez cały dzień i widząc, jak moje telefony się śmiecą, myślę, że to może być po prostu telefon , dobrze zaprojektowana gra i bardzo fajna, zdecydowanie wypróbuję ją, jeśli masz 5 dolców do stracenia.
Świetna gra jednoręczna zarówno dla krótkich akcji, jak i spędzenia czasu na zdobywaniu większej mocy i umiejętności. Wart ceny!To świetnie, ale właśnie zostałem przygwożdżony przez skałę, która ma lasery i nie ruszał się, co sprawiło, że wciąż w nią uderzałem ... więc jestem prawie pewien, że był to glitch lol
Bardzo dobrze zaprojektowany roguelike, który podąża za wampirem, którego wybory podczas karmienia determinują bieg ludzkiej cywilizacji, która rozwija się i zanika, od galaktycznego supermocarstwa do walczących plemion iz powrotem. Rozgrywka jest podobna do Nuclear Throne, a trwałe ulepszenia są podobne do tych w Dead Cells. Broń jest różnorodna i mocna, a sterowanie jest na miejscu. Jednak są pewne błędy kolizji, zwłaszcza z zagrożeniami dla środowiska. Uprzejmie je napraw. Poza tym gra jest fantastyczna.
Dość drogie za to, co dostajesz?
Super!
Nie warte $ ani czasu. Przepraszam
naprawdę trudne do kontrolowania
To gra, która wykorzystuje potencjał gier mobilnych. Na początku każdego etapu wybierasz cel, który wydaje się mieć wpływ na panowanie nad światem, a sukces tego działania jest powiązany z twoim sukcesem na scenie. Naprawdę ciekawa gra, chciałbym zobaczyć więcej takich.
Moja nowa ulubiona gra. Ciągle wciąga mnie na jeszcze jeden bieg.
Świetna gra, prosta i wciągająca. ukraść za tę cenę. Zdecydowanie polecam. *aktualizacja* nie działa w ogóle w nowej wersji s10e **aktualizacja ponownie** musiała to naprawić, ponieważ teraz działa ponownie. Świetna gra.
naprawdę zabawne najbardziej. polecam dla tych, którzy są w tego typu grach
świetna zabawa, przydałoby się więcej, aby zebrać/zarobić, ale gładka, zabawna, prosta. Ładny
Było świetnie, dopóki nie przestało się uruchamiać
niesamowity
Ta gra byłaby dobra, jeśli umieścisz kontrolki, którymi możesz grać z fr. Stworzysz taką grę, która byłaby dobra To jest gra typu hack and slash, dlaczego nie masz panelu reklam ani joysticka, po prostu nie rozumiem ludzi, którzy tworzą takie gany i myślę, że było w porządku, aby umieścić ten rodzaj sterowania Kupiłem grę, ale otrzymałem zwrot pieniędzy tylko z tego powodu nikt nie kupuje tej gry, to głupie sterowanie jest do bani
fajna gra, po prostu utknąłem w ścianach, i nadal czasami się to zdarza, ale grałem w nią, dopóki wszystkie bronie nie zostaną odblokowane i wszyscy niewolnicy się zgromadzą, a ja nadal gram. Więc tak, to super zabawa.
Solidna gra. Łatwy do opanowania. Wiele spłat i poziomów można wykonać w krótkich seriach
Niesamowita gra jedną ręką. Dobrze zrobiona, wpadająca w ucho muzyka, dobra walka. Dziękuję Ci.
uważam, że pixel art == brak umiejętności graficznych. poza tym gra jest całkiem fajna.
Fantastyczna gra. Ma wszystkie rodzaje broni, których możesz chcieć, a nawet więcej. Jedną konkretną rzeczą, którą można poprawić, jest to, że gdy granaty są po twojej stronie, nadal rzucają w ciebie… w rzeczywistości wszystkie granaty celują w twojego przyjaciela lub wroga, jeśli zostaną rzucone, to w ciebie.Dotyczy to również granatników poza zasięgiem. Jest to szczególnie denerwujące, ponieważ eksplozje robią przyjacielski ogień, więc są w rzeczywistości nieśmiertelnymi wrogami. Bardzo zabawne i na tyle proste, że mogę zignorować historię i czytać cokolwiek, jeśli chcę tylko grać i zabijać rzeczy przez chwilę. Podoba mi się postęp w zbieraniu niewolników, którzy pozostają z tobą na stałe. Kilka dni temu narzekałbym na brak różnorodności przeciwników, ale ostatnio dostaję trochę z moimi lepszymi biegami. Chyba po prostu muszę znaleźć ojca.
Kocham to
Kilka razy pokonałem erę piratów, a nawet zwerbowałem pirata, który ma piracką zbroję, ale z jakiegoś powodu nie chce się jej odblokować?
Świetna gra!
Critical Strike : Offline Game Veiksmas mxnx
Ta gra potrzebuje więcej ścieżki dźwiękowej, byłoby miło. Kilka błędów lustrzanych, ale mi to nie przeszkadza. Ocenię to na 5 gwiazdek, ponieważ jest zabawne i uzależnione.
Utknąłem na poziomie bez wyjścia. Zabiłem wszystkich wrogów, a strzałka wskazuje poza mapę...
to zdecydowanie najlepsza gra mobilna, jaką kupiłem, wspaniali twórcy!
Pokonałem Draculę, ale nie mogę już wybrać jego korony, nawet pomyślałem w aktualizacjach, że jest to trwałe odblokowanie
Prosty, ale skuteczny roguelike. Minuty lub godziny zabawy w zależności od upodobań. Gorąco polecam dla zwykłych lub hardkorowych graczy.
Gra dobrze, ale odcina się na krawędziach ekranu, tak jak mój telefon jest zbyt mały lub denerwujący, napraw to, zapłaciłem za tę grę, a to rujnuje moje wrażenia dzięki
Niewolnicy bojowi nie działają, dostałem to dwa razy, ale nikt do mnie nie dołączył.
Zabawna gra. Chciałbym mieć możliwość regulacji głośności dźwięku.
Bardzo dobrze, ale zostajesz zawieszony na pułapkach, strzępiony i giniesz również po pokonaniu Draculi i przejściu gry się zawiesza
świetna gra
gra, w którą trudno uwierzyć, która istnieje na Androidzie. i to jest cholernie dobre.
Ogólnie świetna gra. po prostu bym chciał, gdyby używał dpada lub czegoś, ale ogólnie świetnie
Immortal Rogue የእንቅስቃሴ pldd
Immortal Rogue Экшен dfs
świetna mechanika i styl. Uwielbiałem tę grę. Chcę więcej od tego programisty!!!
Wiele razy przyklejam się do...
Immortal Rogue Acción qqi
utknąłem w ścianach
utknął z powodu odradzania się portalu do następnego obszaru w niedostępnej lokalizacji. fajna gra. jeśli zostanie to wyjaśnione lub naprawione, na pewno otrzyma 5 gwiazdek.
Immortal Rogue Екшън jff
Moja nowa ulubiona gra! ciągnie mnie na jeszcze jeden bieg!
Jest ok.
Niesamowita gra!
super wymagająca i uzależniająca
Świetna gra, ale przesuwanie, aby się poruszyć, jest po prostu zbyt dużym obciążeniem dla mojego kciuka. Ruch byłby lepszy, gdyby zamiast tego był wykonywany przy użyciu sterowania ciężkim atakiem i coś innego brane pod uwagę przy ciężkim ataku. Również w Galaxy S20 obraz wydaje się nieco zniekształcony, jak zgnieciony. Wydaje się, że jest rozciągnięty w pionie.
Bardzo fajnie, bardzo szybko i każdy bieg jest inny, więc za chwilę nie będziesz się nudzić. Ale uważam, że wciąż brakuje mu trochę treści, naprawdę mam nadzieję, że dodadzą więcej rzeczy w przyszłych aktualizacjach, nawet jeśli będą dostępne jako małe dlc